Wijdeman Schoenen AlkmaarEngelen SchoenmodeGrisport.nl  wandelschoenenmeijerink schoenenArthur en Willemijn

Vinden, boeien, binden

Onze aanpak is gericht op alle aspecten die een site succesvol maken. Dit varieert van zoekmachine optimalisatie tot het bouwen van een website of het onderhouden van een actieve community. Verder lezen!

Factif webshops: onze visie

Webshops zijn in alle denkbare varianten te vinden op het internet. Aan bijna elke webshop ligt een doel of doelstelling ten grondslag. Toch zijn niet alle shops even waardevol. Succesvolle webshops dragen bij aan de organisatiedoelstelling en hebben en meetbare waarde voor de organisatie en staan als een huis. Factif hanteert een drie-stappen-plan bij de realisatie van succesvolle webshops. Verder lezen!

e-commerce technologie trends voor 2014

Komen we in de 2014 definitief los van de draadjes waarmee de desktop pc of laptop aan je buro is gebonden? Verder lezen!

RVE, RFA, XLShop van K3 Unisoft

De webshop oplossingen van Factif sluiten naadloos aan op de producten van K3 Unisoft.

k3 unisoft

Factif is thuiswinkel business partner

 

Adobe Flash een revolutie die het verloor van de evolutie

Tegenwoordig zijn we het gewend, dynamiek. Vegen, slepen, klikken en uiteindelijk met mooie animaties een snel resultaat krijgen. In dat opzicht vindt de revolutie van het web nu zijn doortocht naar de desktop. Even terug naar het web, want we willen snelheid, duidelijkheid, maar ook gewoon een website die handig werkt. Als het er dan ook nog goed uitziet, dan zijn de bezoekers tevreden. Een website moet werken binnen zijn eigen speelveld. Wie wil nog een nieuw venster openen als je op een link klikt? Veel mensen snappen dan niet meer waar de website is gebleven. Als je op een foto klikt, wil je deze mooi binnen de website bekijken (bijv. met Lightbox); een klein voorbeeld van verwachtingen die algemeen geaccepteerd zijn. Verder lezen!

Contactinformatie

Bellen: 0570-609941 Munsterstraat 20
7418 EV Deventer Postbus 2104
7420 AC Deventer Verder lezen!

Ultieme vrijheid met de BlockMaster

blockmasterHet is de droom van iedere webredacteur: zelf kunnen bepalen waar tekst of foto’s komen te staan op een website. Het klinkt zo gemakkelijk, maar schijn bedriegt. Kranten veranderen hun lay-outs bijna dagelijks; als er een schokkende gebeurtenis plaatsvindt, staat er de volgende dag een grote foto op de voorpagina met dikke blokletters erboven. De dag daarna is er minder nieuws en is die pagina verdeeld in kolommen en kleinere foto’s. Op een website ligt de lay-out vaak vast en kan je zonder uitgebreide kennis van het cms-systeem of van HTML vaak niets veranderen. Met de komst van het drag and drop-cms, ontwikkeld door Factif, is dat nu voorgoed verleden tijd. Verder lezen!