Over ons

Wij zetten ons in voor slimme omnichannel e-commerce oplossingen voor ondernemers met serieuze groeiambities. 

Bij Factif noemen we onszelf “Full Service e-commerce specialisten,” en met een team van vijftien experts, elk gespecialiseerd in hun vakgebied, brengen we dat ook echt in de praktijk. Of het nu gaat om database specialisten, front-end designers, back-end developers of full stackers, samen werken we dagelijks aan oplossingen voor onze klanten.

Onze klanten zijn vooral ondernemers die zowel een fysieke als een online winkel runnen. Onze kracht ligt in het verbinden van deze twee werelden.

Met onze expertise in techniek, integratie en marketing gaan we altijd een stap verder om echt impact te maken in de omnichannel markt.

We focussen op het creëren van unieke e-commerce ervaringen en zorgen ervoor dat ondernemers echt geld verdienen. Met efficiënte logistiek, sterke integraties, en een oplossing die schaalbare groei mogelijk maakt, nemen we elke uitdaging aan.

Bij Factif geloven we in slimme e-commerce die zorgt voor serieuze groei. Van binnenuit, met verstandige strategieën en innovatieve oplossingen. En we beloven: de rest volgt vanzelf.

Over ons

Ook een slimme e-commerce oplossing voor jouw bedrijf?