WebshopACA XPRTTritonXTailor Made

Kathmandu

Kathmandu voorziet sinds 1994 alle Nederlandse reis- en outdoor liefhebbers van hoogstaande buitensportproducten. Of je nu gaat kamperen, hiken, een reis maakt door de tropen of juist op wintersport gaat, bij Kathmandu zul je slagen in het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw outdoor activiteit. Met winkels in Utrecht en Amsterdam en webhop, is Kathmandu jouw vertrekpunt voor een avontuurlijke reis!

Jouw vertrekpunt voor een avontuurlijke reis

ACA Kasssakoppeling

Onze ontwikkelaars hebben een betrouwbare koppeling gemaakt met ACA Fashion Software. Hierdoor is de Kathmandu webshop geïntegreerd met de kassasystemen van de winkels, waardoor omnichannel ondernemen nog toegankelijker is geworden. Klanten kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk artikelen online bestellen en aan de kassa van een van de Kathmandu winkels in Utrecht of Amsterdam afrekenen zonder dat Kathmandu het overzicht van alle klant- en productinformatie verliest.

Verder dan een webshop

De Kathmandu webshop functioneert niet alleen als een kanaal waar consumenten gemakkelijk en snel producten online kunnen kopen. Bij de ontwikkeling van de vernieuwde online store was er immers de wens om de webshop ook te gebruiken als een belangrijke tool om Kathmandu’s expertise op het gebied van outdoor en travel over te brengen op haar bezoekers. Met behulp van informatieve en inspirerende blogs helpt Kathmandu avonturiers bij de voorbereiding van hun volgende reis. Met adviezen, tips en aanbevelingen weten bezoekers precies waar ze op moeten letten bij het aanschaffen van bijvoorbeeld hun reis-, kampeer-, of buitensportproduct. Is er meer behoefte is aan persoonlijk advies? Dan wordt de consument van harte uitgenodigd in een van de fysieke winkels waar de Kathmandu experts klaarstaan voor alle vragen.

Ook een slimme e-commerce oplossing voor jouw bedrijf?